Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


fantasi

medlidande har med dem
som tror sig om
vara en magnet
väntar sig
ädelmetaller på dem
ska fastna
fick en association där
klokuggla
Alla plåtmonster

varje droppe viktig
vill inte endaste mista
solen skiner idag
kanske inte imorgon
bamsekram




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2023-08-13 19:45



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
bild i väntan på klotången
2023-08-13
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP