Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rösternas SOS!

 

 

Hör rösterna!

Från landet ingenstans!

Från barnet inom mig!

 

De saknar sina drömmar

 

Hör drömmarna!

Från barnet inom mig

Från mig själv inne

 

De skriker efter liv

 

Hjälp!

Hjälp!

Hjälp!

 

Till där ingen existerar ta oss dit!

Till galaxens oändlighet ta oss dit!

Till drömmens öppna ängar ta oss dit!

 

Där inne allt är möjligt

Där borta har alla ett hem

Där i ängarna leker vi fritt

 

Hör mitt skrik du världen!

Hör mitt skrik du min mor!

Hör mitt skrik du döden!

 

Hör rösternas skrik lidande

Inom dig!

Inom dina drömmar!

 

Och befria dem för alltid!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-08-14 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP