Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tömmar på utan att fylla på

 

 

Jag tömmar på,

Mina drömmar

Mitt liv

 

Och låter lagret vara tom

 

Jag tömmar på,

Mina tankar

Mina känslor

 

Och låter hjärtat vara tom

 

Jag tömmar på,

Min lust och glädje till livet

Mitt sällskap och vänskap i livet

 

Och låter mitt liv vara tom

 

Jag tömmar på,

Mitt minne ur livets besvikelse

Min syn på människan

 

Och låter själen vara tom

 

Töm mina tankar på ord

Töm min själ på känslorna!

Töm mitt hjärta på kärlek!

 

Du mitt jag!

Du mitt ego!

Du Naji

 

Och känn på tomhetens makt över existensen




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2023-08-14 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP