Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

surkarten klokuggla


försöker beta av gräset strå efter strå
för hinna fram till vattenhålet
före kamelen hinner fram
dagens uppdrag som en kvarnsten
där kornet inte kan malas
förrän bonden åter från sin rast

funderar över varför Latte fräser
gillar inte mamma hon visar klorna
och nu fick Maja en utskällning
uppenbart den fridsamme butter
drar tjejerna över en kam
fredsmäklaren har ögon i nacken
behöver mutera till flera
allt inomhusgöra
medan originalet rensar i garden
och skördar frön till nästa år




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2023-08-14 12:42



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
han är.helt enkelt svartsjuk
2023-08-14
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP