Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VÄLJ DINA ORD


Ordens betydelse

Ordens betydelse är viktigt. Man kan säga mycket. Det beror på hur man säger det.
Att mena vad man säger gör livet lättare.
Vissa tankar mår bäst av inte bli uttalade. Särskilt när de kommer från temperamentsfulla personer. De kan skapa taggar i hjärtat .Taggar som sitter kvar.
-Vi står över det här sa min själsfrände när vi åkte buss. Vi iakttog medpassagerarna. Han såg allting uppifrån.
Så kan man ju tänka bara man inte säger det högt.




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-14 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP