Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flumidioti

Öppna dina ögon
Alla tre

Ännu bättre öppna alla dina åtta punktögon
Imse Vimse Spindel.




Fri vers (Fri form) av Tidsljus_Timelight
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-14 17:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Otrolig denna. Gillar skarpt!
2023-08-22

    Sefarge VIP
Spegel,spegel på
väggen där! Säg
vem som Flum
-igast i landet
är?
;)
2023-08-14

  kriya
haha öppna dina ögon själv och definiera flum
2023-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Tidsljus_Timelight