Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solkatt

Ser en strimma utav solen
när den lyser i mitt fönster
jag flyttar snabbt på stolen
så jag fångar solens mönster

Jag ser sträck och runda ringar
utav skuggor utanför
och hur solen de betvingar
medan jag tittar,  det berör

Molnen fyller så mitt synfält
inga mönster finns nu kvar
solen nu har gått till vila
och bara känslan ligger kvar

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-14 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP