Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

damen går igen ××

sekreteraren ringde
de behöver min namnteckning
har fullmakten
skriva under
arvet till föreningen
de får återbetalning skatten
antagligen det sista
ska till banken
med henne imorgon
nu måste även redas ut
arvodet jag inte fått
för allt arbete
tycks som missförstånd
om det är avsikt eller?
som väl är kan kräva
redovisning
för kunskapen har

alla bihotell klara
och fågelholken rensad

bry dig inte dumheter klokuggla.
den som tror på allt
har inte lärt sig kontrollera
myndigheter anteckningar
telefonsamtal
besök och slutsatser
viktigt påtala fel
fann idag ska klaga på PT





Fri vers av the wildcat VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2023-08-14 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP