Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
GÖR SOM JAG SÄJER


Uppfostran

Tvång är ingen bra uppfostringsmetod
inte aga heller
Utskällningar biter in på alla
Det kan leda till att man känner sig kränkt
för att inte säga knäckt

Hårda ord kan leda till att man blir härdad
en viss känslokyla uppstår

Alla människor går inte att resonera med
Du är som att prata med en vägg sa kvinnan till tonårsdottern:

Undvik förtryck
En person som blivit förtryckt
förtrycker i sin tur




Fri vers av Ingegerd svedin VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-15 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP