Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kvarnar klokuggla


kan mala långsamt
då vi inte ensam håller rodret
det gör inget
står på det andra benet
då blir även det starkare
tärande det monotona
fjärilen fladdrar runt
besöker varje blomma
bjuder besökaren
en kopp nektar

Tack för du läser varje dag ;)




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2023-08-15 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP