Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sand

jag står där jag alltid har stått
betraktar det som flyter förbi
barkbåten gungar så nätt
över vågen
undran gick över

Ingen den andre sig lik
ibland utbryter panik
fortsätter baka kakor
utan att störas
och bygga sandslott
på min lilla kolonilott

Ibland står jag på händerna




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2023-08-15 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP