Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hoppas du mår bra klokuggla.


nästa år

ska jag sitta och drömma
över en kopp
och en av cafeets kakor
vi brukade sitta där
och lösa problemen
medan skrattet avbröt
allvaret
i bakgrunden
bruset från gästerna
och ljudet från
bilar som rullade över
kullerstenarna




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-08-15 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP