Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svaret

vad säger man
Då barndomsvännen
röntgade lungorna
och hade cancer
hon ska läggas in i morgon
hade opererat bort ett
bröst för ett otal år
Ingen går säker
särskilt den utan glädje
dropparna för få
metastaser kan komma
30 år efteråt
Varför drabbas alltid dem
som måst lida mycket
och länge förut,?

att tåligt lida
tåligt härda ut
kan vara resan
mot livets slut
Aldrig unna sig något
knappt ens sömn och vila
piskan meditera
och svältkost
det är lotten den fått
som religionens väg
gått

..
Aldrig mera?




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2023-08-15 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP