Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara eller inte vara


Då fanatism skördar
varje blad på trädet
gradvis krymper ljuset
roten sänder
morsesignaler till varje gren
döv och blind går
trädgårdsmästaren
vaknar för sent

friska vindar
och näring kräves där livet
hänger på ett strå




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-16 06:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP