Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt mentala paraply

 

 

 

 

När livet är som ett ösregn

och jag drabbas av huvudbry

inväntar jag lugnare väder

under mitt mentala paraply

 

tar mig tid att fundera

tills jag hittar en strategi

på hur jag skall agera

så att regnet drar förbi

 

mitt mentala paraply

är en fantastisk grej

använder det vid behov

och det funkar för mej

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-08-16 10:07



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Gillar din dikt i rytm och ide´- nu skaffar jag mig ett mentalt paraply! Tack!
2023-08-18

  BenGust VIP
Strategi, bra honnörsord för olika skeden i livet. Olika situationer, skiftande strategier.
2023-08-18

  Magica VIP
Fin dikt. Tänker lite att ibland kanske man behöver även vara " i regnet" en tid med.
2023-08-17

  Susen VIP
Bevara sin egen energi och balans till stillnad. Fint
2023-08-17

  Respons VIP
Ett paraply av klokhet och lugn!
2023-08-17

  Ezmeralda VIP
Så bra med den paraplyn.
Man får fundera hitta en lösning.
2023-08-16

  Eva Helene VIP
Vilken härlig schvung i denna dikt med kloka ord dessutom!
2023-08-16

  Kungskobran VIP
Bäst tänka efter före.
2023-08-16

    Tidsljus_Timelight
Vi behöver en paraply klokt.
2023-08-16

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om att ta det lungt
och låta problemlösningar
mogna fram.
2023-08-16

  Maria Sundelin VIP
Ja ibland behöver vi vänta ut dåligt väder
Kramar
2023-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP