Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Släpp ut känslorna


Vara till lags

Att bära allting inom sig är inte nyttigt. Du kan få åt nerverna.
Om du känner att du kokar inombords och ändå inte säger någonting har du varit till lags. Det mår du inte bra av.
Säg vad du känner. Ta en fight om det känns befogat.
Det kan bli en givande diskussion.




Prosa av Ingegerd svedin VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-16 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP