Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hoppas du mår bra klokuggla ?


termosen



fyllde termosen med kaffe
och en smal provbit
av äppelkakan
brukar hämta frukt från
en stor trädgård då den
svämmar över
och lämnar något som tack
måste testa så en inte
behöver skämmas

bättre arbeta ekonomiskt
laga stora portioner och fylla frysen
tiden kan vara en vän
eller fiende
det beror på hur vi tar det





Fri vers av the wildcat VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2023-08-16 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP