Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

armerad humor


kan det här vara
vad som kallas utnötning
då armbågen skaver tyget
tills bara trådar finns kvar?




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2023-08-16 18:14



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
!!
2024-01-16

  the wildcat VIP
visst hade livet varit roligare
om fler var som kirschsteiger
med ett gott skratt i mungipan
och barfota

2023-08-16
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP