Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

människomissbruk

låt aldrig någon måla dig
med fel ord

tillåt inte att någon byter namn
på din själ

var lögnernas motbevisande

låt inte orden
missbruka dig




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-08-16 18:00



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
En ständig kamp mot de som förtrycker andra på ett mycket fult sätt.
2023-08-17

  Vindsvala VIP
Kloka råd man bör komma ihåg!
2023-08-17

  KYREUS of Sweden
Omvärldens psyke kan man aldrig själv styra.
2023-08-16

  Elaine.S VIP
Läser, gillar och bokmärker. Har inga fler ord just nu mer än att det är sju välskrivna rader.
2023-08-16

  Månfare VIP
Kort och kraftfullt, det viktigaste en människa har är sin egen kärna.
2023-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP