Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ludd


undrar om kräsen
eller måste sitta på skolbänken igen
har inte ludd i örat
men fåglarna har slutat sjunga
eller har korpen
stulit sångartungan
ingen trakterar längre
fiol eller harpa
och sätter på strängarna darr


det finns många ljuspunkter i mörkret
Ernst Kirschsteiger
Mandelmanns
Karl Fredrik på Österlen
"hjälp vi har köpt en bondgård"
ett fall för VERA..






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2023-08-18 10:48



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ha en fin dag klokuggla kram
liksom alla
2023-08-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP