Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silverlöv faller till marken

Höstens vingar brer ut sig
som en gata utan namn
det gör ingenting
för jag har saknat hennes andetag
som kysser mig
med sådan passion
att jag aldrig vill vara utan den
igen.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2023-08-17 07:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP