Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

surt sa räven



finns bättre än
ha musiken på högsta volym
så hela huset dansar?
låter mig inte påverkas varken
av reklam eller försäljare
sådant jag inte behöver
bestämmer själv vilka gäster
jag har och vilka kläder jag bär

vi skiljer oss inte från andra dödliga
först var vi som barn som lekte vuxna
tills dagen kom
då tiden försvann


godmorgonkram klokuggla




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2023-08-17 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP