Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gnällspikar


hur många sengångare
släpar sig genom dagens måsten
för att först vakna
dags gå ut till kvällen
rumla runt
på alla inneställen
det finns de som
arbetar i sitt anletes svett
under dagen
och sover ovaggad
under natten
och lever sina liv
som katten

nog är det så
avunden ändå svår
dem som inte
får allt de trår




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2023-08-17 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP