Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ta risker


Förändringar

tiderna förändras
och vi med dem

En vilja till förändring
Kan störta på hårt motstånd.

" Så har det alltid varit"
det behöver ju inte betyda
att det alltid behöver vara så

envisa som synden är vissa människor
lirka med dem utan att höja rösten
kom med vettiga argument

blir det inte bättre om vi genomför en förändring?
det kan ju bli värre också

Risktagning det behövs mod till det.




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-17 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP