Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittegodset



Var vänlig lämna tillbaka mina dyrbaraste ägodelar
Allt låg förpackat i samma kartong
De öppna händerna, de blå ögonen tilliten, hjärtat
Glädjen, den medmänskliga kärleken

Allt förlorade jag för jag trodde gott om människor på nätet
Reklamerar sorgen

Fråga mig inte vad människor är i stånd göra varandra
Mitt svar skulle bli
ALLT
Alla mardrömmar du kan tänka dig
Varje dörr skulle vara bommad för vem utanför
De skulle ständigt vara beredda med handgranaten








Fri vers av the wildcat VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2023-08-17 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP