Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VALSPRÅK


Plikten framför allt

plikten framför allt. Så löd valspråket för en av våra kungar.
Så glädjelöst
Av plikt gör man sånt man känner att man måste.
kanske att han aldrig ville bli kung




Prosa av Ingegerd svedin VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-17 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP