Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt med smak av viol

Jag tror jag blundar
innan världen ser min sorg
tvärs över gatan.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-17 18:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fick mig att tänka på sades "that moment the whole world could feel my heartbeat"
2023-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP