Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kappan


öppnar minnets arkiv
den dörren har väloljade gångjärn
ofta står dörren på glänt
och på tröskeln själen vänt
behovet har känt
bläddra bland arken
lycklig den som på galgen har
alla minnen kvar
den kappan
som värmer själen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2023-08-18 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP