Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
onödigt våld


Där Intelligensen tar slut

där intelligensen tar slut där tar våldet vid
Det gäller inte enbart fysiskt våld
psykisk misshandel kan ta lika hårt


Om du är topp tunnor rasande behövs självbehärskning
en spärr är nödvändig
Där det vore passande med en ursäkt kan man istället få höra "det var inte meningen"

Jag hyser inte längre något agg i mitt hjärta. De hårda ord som blivit sagda beror på
blivit sagda berodde på bristande självbehärskning.




Prosa av Ingegerd svedin VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-08-18 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP