Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi lever nu klokuggla<3


inget eller ingen ska förstöra
våra möjligheter fånga dagen
och känna hoppets fjäril stiga mot skyn
Vi är inga såpbubblor
som brister i solen

tankat frukosten, kaffet för ögonlocken
ska förbli viiiidöppna hela dagen
ett plus i kanten
matte till pudeln Nessan
hämtar själv äpplen hos mig
nogsamt plitat ned alla problem
hjälpen ska lösa
krackelerande tekniken


godmorgon förresten








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-08-18 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP