Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
MERA AV ENTUSIASM


Entusiasm

entusiasm kände jag när jag fick en fiol av min far.
entusiasm kände jag när jag tog studenten.
när jag fick anställning som turistguide
när jag fick ett positivt gravidbesked
när familjen hittade ett bra kantarellställe
när mina omeletter blev bättre och bättre

när jag blev överraskad på min 5o-årsdag (hyrbåt)
när sonen var med på TV
när jag fick fast jobb
när sonen blev svensk mästare

Vissa komplimanger har etsat sig fast i min hjärna
Du kan sjunga du sa en musikdirektör till mig
Samma person upplyste mig om att jag hade psykiska problem
Jag kom till insikt. Visserligen lite hårdsmält.




Prosa av Ingegerd svedin VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-18 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP