Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


du är också viktig för mig :)


en förunderliga dag klokuggla


i dag har vädrets makter varit ovanligt nådiga, målaren målar
hela världen och fort går det, när värme och litet blåst hjälper till
nu är det mulet igen och svalare

inte hunnit ansa i minimalisten idag var inne på banken
och den duktiga tjejen lyckades förklara
och knäcka några nötter
de hade ingen fungerande ventilation, luften stod stilla
tills reservdelarna kommer någon gång nästa vecka
















Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-08-18 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP