Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det vore så

Jag såg moln av snö.
Medans andra tittar bort.
Jag lever mitt liv.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2023-08-18 21:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Chockerande nyheter: alla lever sina egna liv?

jag är ditt snöfall
alla navelskådar i
jag är inte bög
2023-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP