Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
godmorgon klokuggla


bladvändare


Det är den som har
flera sidor än ytan

det kan vi även säga om boken
framsidan vackert kolorerad
och lockar till köp
då vi läser och får kunskaper
som inspirerar
är vår lycka gjord
är det tvärtom lägger vi den ifrån oss
och känner oss lurade
av tomma ord




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2023-08-19 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP