Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rötmånad


det tänkte jag inte på
hade ställt äppelhinken svalt
och räckte fram till hundvännen
småflugor också
i botten låg de som fallit ner
blåmärken syns inte
förrän för sent
fick bråttom med mina hemkomsten
det friska blev mos
och de andra hamnar på komposten
det ligger berg av frukt
vi den här tiden på tippen

vi blev sittande över koppen
kändes andligen renad efteråt
handlade på hemvägen
avtalat var till kvällens svalka
skulle göra hembesök
hos barndomsvännen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-08-19 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP