Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommer du nu?


sade tvillingarna och tittade
på klockan den visade 14.00
jag kollade matskålen
ni har kvar av torrfodret
och slutade urskulda mig

värmen var efterlängtad
kanhända var det ovana
även den med friska lungor
snappade efter luft




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-08-19 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP