Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Augustiidyll


den varma årstiden hänger på tork
under en disig salladsskål
fukten droppar från overallen

ännu är det sommar trots hösten
försöker flytta in
men måste vända om
nyckeln passar inte låset

nu festar getingar på fallna frukter
under trädens kappa
ännu lyser det grönt i grannens täppa





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-08-19 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP