Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
godmiddag klokuggla


mjällhumor

ha inte mjäll förebygg istället
reklam hittar nya vägar
för göra sig påminda
och ordet skulle raderas
den som ställer upp för den
reklamen fordrar
ett stort självförtroende
och tystar alla protester
istället för bli irriterad
borde en känna respekt
för den som kläckte reklamen
den fastnar..

Nog är det så tillräckligt extemt
glömmer vi inte
liknande fenomen går att finna
i vardagen
då vi har ögon öppna











Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-08-20 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP