Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

labyrint


Varför irra runt
om du lyfter blicken
finner du lösningen
och sesam låset öppnar sig
du andas frisk luft
känner åter grönt gräs
under dina hovar


en trapetsartist
blir med tiden duktig
hoppa från tuva till tuva
därmed
belackarna den snuva




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2023-08-20 09:55



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
;;;
2024-02-06
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP