Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


huset byggt av glas



vem är herre i sitt hus
om inte glasmästaren
han sitter trygg bakom härdat glas
och hör ekot
gårdagen strömmar förbi
i sin hand håller han insekten
studerar de skimrande vingarna
förbryllad
en droppe kåda
innesluter eoner av tid




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2023-08-20 12:34



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så perfekt otroligt fångat
2023-11-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP