Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glädjepiller



öppnade dörren för tvillingarna
de är som en grupp förskolebarn på utflykt
nyfiket nosar de sig fram
utanför hastar koltrasten med mask
i näbbet
den 4.e kullen undrar om alla ungarna gått förlorade
ingen katt rovfågel behöver tagit dem
de sitter tysta och väntar på mat
om de flyttat sig och föräldrarna inte finner dem
svälter de ihjäl :( ??
imorgon börjar vattengympan igen
och andra begivenheter


om det känns bättre för alla ledsna
ensamhet finns inte -- det är brist på innovation
och företagsamhet

ha en bra dag klokuggla kram<3
finns turen kan något göras utomhus





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2023-08-20 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP