Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för du läser klokuggla.


vilken flax

någon vred av kranen
skyndade ut
Då dagen var slut
stod en präktig säck
och samtalade med de andra
det är magiskt
se skräpet bilda ett torn
tills släpkärran anländer
med hjälpen

för väl mina katter
blir glada de ser mig
även om jag skulle kraxa
som en korp
en annan mera van vid
bli skottskadad
av de missbelåtna
som inte fått mat
ständigt hukande
i skyttegraven börjar få
läderhud på knäna.









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2023-08-20 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP