Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samvete

det är glest mellan stråna
på detta hospitalet
det fabuleras friskt
självaste doktorn försöker
rikta in stetoskopet
men det blir dålig vinst
då alla vandrar som kameler
i korridoren efter oasen
där vatten finns
inte bara för den förste
utan även för den siste




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2023-08-21 17:12



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
häpp
2024-02-07
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP