Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Motivet är rättvisa!

 

 

Ett foto av mig utan negativ

En bild av min själ utan negativ

 

En bild av mina dikter utan negativ

En bild av mina teckningar utan negativ

 

Svarta känslor innehåller mina dikter

Svarat tankar sprider mina dikter

 

Massa svarta jag kommer till världen av mig

Massa skam i mina dikter riktar sig mot världen

 

Massa negative jag får du se av mig tills vidare

Massa negativ är jag får du kalla mig

 

Ett negativ minne av min barndom våldtagen

En skräckfilm på mig som unge, krigsfånge i tio år i Iran

 

En negativ historia av ett flyktingliv är jag

Rasismen, nazismen, fascismen, islamismen har omringad mig

 

Jag är skuggfylld och jagat av en annan människa livet ut

Jag är skuggfylld och jagat för den jag är

 

Jag är oskyldigt!

Ändå dömds till döden för inget brott begått

 

Mina skuggor kommer att jaga alla och hämnas på dem!

Nu eller senare!

 

Fly bort mig!

Fly bort mig!

 

Om du inte gör det!

Då är det ditt fel och aldrig mitt fel!

 

Motivet för hämnden är rättvisa!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2023-08-21 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP