Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hoppas du mår bra klokuggla<3


hypokondriker

tänkte doktorn sköt upp glasögonen
och betraktade alla provsvar
den som var glad var frågetecknet
som andas lättare trots nästäppa
undviker badet veckan ut
med hänsyn till gruppen
träffen på kondiset däremot
tillåten





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2023-08-21 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP