Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natten som varit



roterade i sin grav
insnodd som hon var av sitt lakan
medan mardrömmarna
försökte få tag i lindorna
hon somnade inte förrän solen
rasslade i persiennsnöret
undrade om
mumien inte skulle stiga upp idag
hon tog fram sitt förstoringsglas
granskade alla fotspår
fann enbart tassavtryck
tog frukosten och knöt sig
som en kringla
omgiven av två snarkande pojkar





Fri vers av the wildcat VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-08-21 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP