Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

talet


Den som tror på modet
förlorar aldrig ordet
alltid ska den sjunga
med vibrerande silvertunga
än sorgerna känns tunga
Vet dock de soliga dagarna
kommer åter

Vikten av vår demokrati
påminns vi om i denna tid då Ukraina
kämpar emot diktaturen
allas lika värde oavsett vad eller vem vi är
går aldrig nog poängtera
då ingenting heligt längre





Fri vers av the wildcat VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2023-08-21 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP