Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

russinen

den som plockar russinen
ur kakan blir bortskämd
får allt serverat
tänker inte på myrorna
som släpat bördor
av gigantiska mått
för att stacken bygga

vilken ögonöppnare
höra grodorna hoppa
ur mun på föreningen
det skulle Damen vetat
och dumma den som
kastade pärlor åt svinen
tacksam för sin hesa hals
ägnar mig åt annat
än banka vett i trä
slutar med hon snor
grindslanten också

godmorgon klokuggla








Fri vers av the wildcat VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2023-08-22 05:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP