Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


I korgen


När det enda man fått
med sig
hem från svamputflykten
Är ett par trattisar
och en torkad gul kantarell

Känner man att det nog
vore en fördel om man lärt sig
mer om ätlig svamp

För då hade man nog
kunnat och vågat plocka fler

Av de svampar man ändå ser




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-22 09:08



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag känner igen mig, det är inte värt att ta några risker
2023-08-22

  stormengudrun VIP
Min mamma kunde allt om svampar:-) I hennes korg samlades sillkremla och blodriska med smörsopp och karljohan - alla delikata matsvampar:-) I frysen hittades sedan otaliga påsar med, just det, blandsvamp! Kantareller fanns det ont om i vår skog.
2023-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP