Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


en önskan



himlen för den trötte
kunde lysa i påfågelsblått
och inte i grått
lyssna till kören
av röster
se solen stiger upp i öster




Bunden vers (Rim) av the wildcat VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2023-08-22 12:23



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
balsam
2023-11-24
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP